2019-06-12 05:01:12• hírek • Blikk.hu

Koncert közben lett rosszul Korda György

Koncertje közepén tűnt el a színpadról Korda György, aki a meleg miatti rosszullétével megijesztette rajongóit.

Megviselte a hirtelen jött meleg Korda Györgyöt. A 81 éves énekes a múlt hétvége folyamán a Siófok Plázson adott koncertet, ahol alaposan ráijesztett rajongóira, amikor percekre eltűnt a színpadról a műsor kellős közepén. Az egyik jelenlévő a Borsnak azt mondta: bár Korda György és felesége, Balázs Klári fellépése isteni volt, az énekes fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt.
 

Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót - mondta a lapnak Korda György, akinek pihennie is kell fellépés közben.  
 

Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből és utána én eltűnök pár számra, mert muszáj, hogy kipihenjem magam. Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával - mondta a 81 éves énekes, aki minden hétvégén koncertezik, és nem pihen: már 2020-ra is van fellépése.


További bulvárhírekért keresse fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: